Gambar Paus Sesat Di Johor


Admin ingin berkongsi beberapa gambar ikan paus yang sesat di perairan Johor baru-baru ini. Pelbagai usaha dilakukan untuk menyelamatkan nyawa ikan paus tersebut tetapi gagal. Ikan pau stersebut telah pun mati. jadi jom kita lihat Gambar Paus Sesat Di Johor tersebut.

Disebabkan ikan paus tersebut tidak dapat diselamatkan pihak Perikanan perlu melaksanakan bedah siasat ke atas bangkai ikan pau stersebut. Jadi ini ada beberapa keping gambar sekitar persediaan sebelum ikan paus tersebut dibedah siasat.

Gambar ini admin ambil dari page FB popular Siaka Keli. Caption kepada beberapa keping gambar tersebut berbunyi. Bangkai paus yang dijumpai di muara Sungai Sarang Buaya, Semerah diangkat ke pejabat Perikanan Batu Pahat untuk dilakukan bedah siasat punca kematian.

Ajal maut hanya tuhan yang tahu. Kita sudah cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan ikan paus ini. Tetapi apakan daya mereka-mereka yang membantu di sana kerana ikan tersebut tidak dapat diselamatkan.0 Response to "Gambar Paus Sesat Di Johor"

Post a Comment