GAME ? Aku gila kerana game -_-'


Ini antara penyebab kuat dan kukuh sekukuh k0nkrit kenapa satu satu keje pun tak jalan2.. Nie la dia, game FARM HEROES SAGA ! Pagi petang siang mlm mengadap game nie sampai berpinau mata-mata .. Bila tak lepas level, mula la nak stress lps tu frusttttt ! 




Assignment pun sanggup ketepikan, main game dulu kek0n0nnya dah abis nyawa nantilah buat assignment.. Tapi....... bila dah abis nyawa, request pulak nyawa kat 0rg .. Kalau 0rg tu x layan tak pe, nie dia siap bagi , hahaha.. Memang tak jalan la keje aku.. Game nie bawak pengaruh tak baik :( Sampaikan dlm kelas ustaz tgh mengajar arab pun aku b0leh dgr muzik game nie .. Tulisan arab kat whiteb0ard tu pun aku nampak buah-buah game nie -_-'  





NO MORE MOVES ! Sape ckp tak de, b0le request tau .. hihihi.. Sekali request, mintak byk2.. Tapi aku request kat 0rg2 tertentu jela. Sebab aku tau tak semua suka game .. Bila buka n0ti, nampak game mesti menyumpah kan2 ? Aku pun dulu tak suka game, bila 0rg request mula la aku nak marah.. Tapi sekali terjebak, nahhhhhh ! Nasib baik aku tak lupa makan , cuma tid0 je kadang-kadang lewat gara-gara game comei nie ..

Minggu depan dah final exam , aku nie d0k mengadap game nie lagi .. Camn0 nie? tak kan nak suruh kawan aku bacakan yasin kat aku k0t baru nak sedar .. 0hh diri ! sedarlah! sedarlah!



WANIEY : tengah taip entry nie pun sambil main game nie ..


21 Responses to "GAME ? Aku gila kerana game -_-'"

  1. study smart dik...dah2...jgn layan lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, kena buat sesuatu nie nk bg lupa game nie .. hehe

      Delete
    2. hehehehe..kalau sekadar nak habiskan masa terluang tak mengapa...

      Delete
  2. Hahaha best sangat ke main game kat fb tu. Sampai tak ingat assignment dah. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kakkkk .. kak kena try :p hahaha

      Delete
  3. hahahha~~ -,- jarang sgt main games kat fb :)) ekkekkeke~~ tapi kalau dah terjebak mmg haru laa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn cuba2 jebakkan diri dgn game , bahaya :D

      Delete
  4. haha sama lah kita. ros pun gila game juga. kekadang lah. kalau dah melayan memang tak hengat dunia.... kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tu r0s, kena beringat ( acecechhh , nasihat 0rg plk , hihi)

      Delete
  5. assalam,

    salam ukhuwah dari bunda...

    cukup2 main game tu sayang , study..study.. exam coming soon..

    ReplyDelete
  6. jom study ..nnti dah abis exam mainlah game sepuasnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kal0 b0le nk bwk game nie skli ms0k dewan exam :D

      Delete
  7. sep skit. mmg tgh main pon. hahah. study ntha kmne :|

    ReplyDelete
  8. syoknye layan game
    klo sis main game red alert tu lagi la sis xkan berganjak dri situ
    tp game red alert ni xde yg online nyer
    install pakai CD
    game paling syok di muka bumi
    yumida mmg x pnh main game online ni
    study wei...meh study

    follow here

    ReplyDelete
    Replies
    1. w0hoo, game paling sy0k d muka bumi , hahaha
      layan game nie mmng lalai, btimbun assignmnt d0k tggu ..

      Delete
  9. ha3..klakar plak baca :) utamakn yg pntg dlu..game 2 ble2 masa pn bleh main, nntikn myesal plak..all the best k

    ReplyDelete
  10. hahahhaa..taip entry pun boleh main game? cayalah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgh main, nywa abis .. taip entry dulu sambil tggu 0rg anta nyawa .haha

      Delete