Hari nie dah final?? Tak perasan pulak :D


ASSALAMUALAIKUM

Huarghhhhh ! ngant0k dah nie -,-  Macam biasa, setiap kali malam exam memang tak tid0.. Study last minit.. padan muka diri sendiri..  Mcm nie la jadi student p0li metr0 Kuantan, p0liteknik lain tengah cuti sem tapi kami ada kelas .. Dah la dua bulan sekali final, penat laaaaa,huhutak baik merungut.. 

Bertemankan secawan nescafe, arap-arap masuk la apa yang aku baca nie.. Tak pun kalau ada kesempatan tid0 jap lagi, aku nak letak buku dgn n0ta atas kepala dan tid0 .. Mana tau kalau graviti bumi akan tarik ilmu tu serap dalam kepala, kuikuikuiiii.. kalau dah terdesak sgt kena rebus semua n0ta yg ada dan telan sampai abis.. Haaa ! baru nak igt k0t! 





WANIEY :  Setiap kali exam memang tak pernah ada kesedaran.. Nasib baik p0inter 0k,tapi lepas nie kalau istiq0mah jugak dgn perangai mcm nie, tak tau la nak cakap...




12 Responses to "Hari nie dah final?? Tak perasan pulak :D"

  1. hahaha lawak tgk pic katun tuh . papepon gud luck okeyh ! do all ur best ! :)

    ReplyDelete
  2. habis terbakar semuanya..hahaha...
    good luck dik :)

    ReplyDelete
  3. bhahahha ! nk gelak je rasa sbb teringat msa Ainil kt poli dulu , study last mnit mmg dah jadi habit kannn ?

    ReplyDelete
  4. good luck ye :) buat betul betul

    ReplyDelete
  5. Good luck. Jangan putus asa. InsyaAllah ada rezeki. Studioous.blogspot.comm

    ReplyDelete
  6. eh..sama la kita
    dulu masa study yumida pun cenggini
    bila exam nak dekat baru sibuk nak cari nota

    ReplyDelete
  7. mampir gan :)
    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  8. x elok amalkan study last minit. hehehe...

    ReplyDelete
  9. Haha~ biasa la tu student. Memang suka je study last minute. Last2 kebabomm! ;p

    ReplyDelete